Jeto eksperiencën

si në

shtëpine

Tuaj

Historia
Jonë

Hotel Butik Vila Verde është një hotel i vogël butik që gjendet në qendër të Tiranës, në një prej zonave më të njohura të qytetit, Selvia. Kjo strukturë është një nga pjesët e njohura të arkitekturës së hershme që ka mbetur në këtë zonë të qytetit.

Vila Verde është një vilë e vjetër e cila u transformua në hotel butique. Ajo ka një histori të pasur dhe një dizajn të veçantë, me karakteristika të arkitekturës së viteve të hershme të Tiranës. E vendosur në një ambient të qetë dhe tërheqës, ky hotel ofron një eksperiencë të veçantë për vizitorët që preferojnë një ndjesi si në shtëpi dhe të ngrohtë gjatë qëndrimit në Tiranë.

0
Hotel Rooms
0
Activities
0
Restaurants

Lokacion

Historik

Zona e Selvis është një nga zonat e njohura në qendër të Tiranës. Kjo zonë ka një histori të pasur, duke filluar që nga periudha e hershme e qytetit.

Në fillim, zona e Selvis ishte një hapësirë e rëndësishme për tregti dhe biznes në Tiranën e vjetër. Ajo gjithashtu ka pasur ndërtesa të rëndësishme administrative dhe shtëpi të vjetra që i kanë ruajtur karakteristikat autentike të arkitekturës tradicionale të qytetit.

Sot, zona e Selvisë mbetet një nga pikat kryesore të interesit në Tiranë për shkak të kombinimit të vjetër dhe të ri që e bën atë një destinacion tërheqës për të eksploruar historinë, kulturën dhe atmosferën e qytetit.

Call +355 692257777

Detajet bëjn

Diferencën

Në kaosin urban, një oaz i vogël si Hotel Butik Vila Verde ngjall ndjesinë e një pasurie të fshehur. Detajet ngjiten në piedestal, duke i dhënë këtij ambienti një identitet të veçantë dhe duke bërë që çdo vizitor të ndjehet si në një ambient të personalizuar.

Parkimi falas është si një dhuratë në një qytet ku hapësirat e lira janë një privilegj i rrallë. Duke  filluar ditën me një mëngjes mediterrian në një ambient të këndshëm tërheqës dhe me një kafe të shijshme, është si të përgatisësh terrenin për një ditë të mrekullueshme.

Pra, në Hotel Butik Vila Verde, detajet nuk janë thjesht pjesë e ambientit, ato bëjnë që të ndjehesh si në shtëpinë tënde, duke krijuar një atmosferë të veçantë që të tërheq dhe të lë një shije të mrekullueshme në kujtesën tënde.

Free Parking

Buffet

mini bar

Dhomat dhe

suitat tona

Adresa

Hotel Vila Verde, City Center,

Isa Boletini, Tirana 1017

Numrat e Kontaktit

☎️+355 42 445 060
📲+355 69 225 7777

Email

info@vilaverde.al

Rrjetet sociale