Komoditet Absolut

Zbulo

Dhomat dhe

Suitat tona

Standard

Room

Dhoma “Standard Room”  është një ambient  i mrekullueshëm, i dizajnuar për të ofruar një përvojë të rehatshme dhe të mahnitshme për vizitorët.

from 55EUR

22 m2

1 Twins Bed

City View

Rain Shower

TV + VOD

WIFI

Twin

Room

Dhoma “Twin Room”  është një ambient  i mrekullueshëm, i dizajnuar për të ofruar një përvojë të rehatshme dhe të mahnitshme për vizitorë familjare.

from 60EUR

24 m2

2 twin Beds

City View

Rain Shower

TV + VOD

WIFI

Comfort

Room

Dhoma “Comfort Room”  është një ambient  i mrekullueshëm, i dizajnuar për të ofruar një përvojë të rehatshme si ne shtepine tuaj.

From 70EUR

25m2

1 Twins Bed

City View

Rain Shower

TV + VOD

WIFI

Deluxe Suite

Room

Dhoma “Deluxe Room”  është një ambient   i dizajnuar për të ofruar një përvojë lluksoze dhe të mahnitshme për vizitorë VIP dhe jo vetem.

From 120EUR

43 m2

1 King Bed

City View

Rain Shower

TV + VOD

WIFI

A keni ndonje

Pyetje?